|
CANAL+ KUCHNIA
|
|
CANAL+ KUCHNIA
|
|
CANAL+ KUCHNIA
|
|
|
|
Wtorek (2025-04-15)
|
|
Środa (2025-04-16)
|
|
Czwartek (2025-04-17)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
6:00
|
Marieta Marecka udowadnia, że każdy może przygotować wyborne ciasta i desery. Dzięki jej radom nawet początkujący kucharz jest w stanie poradzić sobie z tym zadaniem. Mistrzyni kulinarna krok po kroku pokazuje, jak upiec podstawowe ciasta. Podaje przepisy na biszkopt, kruche wypieki, sernik czy bezę. Nie zabraknie też bardziej ...
|
|
|
|
6:00
|
Marieta Marecka udowadnia, że każdy może przygotować wyborne ciasta i desery. Dzięki jej radom nawet początkujący kucharz jest w stanie poradzić sobie z tym zadaniem. Mistrzyni kulinarna krok po kroku pokazuje, jak upiec podstawowe ciasta. Podaje przepisy na biszkopt, kruche wypieki, sernik czy bezę. Nie zabraknie też bardziej ...
|
|
|
|
6:00
|
Marieta Marecka udowadnia, że każdy może przygotować wyborne ciasta i desery. Dzięki jej radom nawet początkujący kucharz jest w stanie poradzić sobie z tym zadaniem. Mistrzyni kulinarna krok po kroku pokazuje, jak upiec podstawowe ciasta. Podaje przepisy na biszkopt, kruche wypieki, sernik czy bezę. Nie zabraknie też bardziej ...
|
|
|
|
|
6:35
|
Wyjątkowy program kulinarny, w którym gotuje autorka bloga Smakoterapia Iwona Zasuwa, a pomagają jej mamy z dziećmi. Oprócz zaskakujących pomysłów na dania przygotowywane z myślą o najmłodszych gospodyni programu podzieli się też wieloma praktycznymi radami na temat tego co, jak i kiedy gotować dla dzieci. Eksperci wytłumaczą, ...
|
|
|
|
6:35
|
Iwona Zasuwa, autorka bloga Smakoterapia, zaskakuje pomysłowością dań dla dzieci. Gotuje w towarzystwie mam i ich pociech. Oprócz ciekawych pomysłów na potrawy przygotowywane z myślą o najmłodszych, gospodyni programu podzieli się także wieloma praktycznymi radami na temat tego co, jak i kiedy serwować swoim milusińskim. Ponadto ...
|
|
|
|
6:35
|
Iwona Zasuwa, autorka bloga Smakoterapia, zaskakuje pomysłowością dań dla dzieci. Gotuje w towarzystwie mam i ich pociech. Oprócz ciekawych pomysłów na potrawy przygotowywane z myślą o najmłodszych, gospodyni programu podzieli się także wieloma praktycznymi radami na temat tego co, jak i kiedy serwować swoim milusińskim. Ponadto ...
|
|
|
|
|
7:10
|
Piotr Kucharski pokazuje, jak przygotować klasyczne polskie wypieki. Nie zabraknie specjałów z różnych stron świata.
|
|
|
|
7:10
|
Piotr Kucharski pokazuje, jak przygotować klasyczne polskie wypieki. Nie zabraknie specjałów z różnych stron świata.
|
|
|
|
7:10
|
Piotr Kucharski pokazuje, jak przygotować klasyczne polskie wypieki. Nie zabraknie specjałów z różnych stron świata.
|
|
|
|
|
7:45
|
Marieta Marecka prezentuje jak w prosty i przystępny sposób przygotować pożywny obiad dla całej rodziny. Prowadząca udzieli także kilku wskazówek dotyczących tego, co i za ile kupić, jakie składnik można zastąpić tańszymi zamiennikami oraz jak robić przemyślane zakupy. W programie pojawią się także ciekawe pomysły na: lunch ...
|
|
|
|
7:45
|
Marieta Marecka prezentuje jak w prosty i przystępny sposób przygotować pożywny obiad dla całej rodziny. Prowadząca udzieli także kilku wskazówek dotyczących tego, co i za ile kupić, jakie składnik można zastąpić tańszymi zamiennikami oraz jak robić przemyślane zakupy. W programie pojawią się także ciekawe pomysły na: lunch ...
|
|
|
|
7:45
|
Marieta Marecka prezentuje jak w prosty i przystępny sposób przygotować pożywny obiad dla całej rodziny. Prowadząca udzieli także kilku wskazówek dotyczących tego, co i za ile kupić, jakie składnik można zastąpić tańszymi zamiennikami oraz jak robić przemyślane zakupy. W programie pojawią się także ciekawe pomysły na: lunch ...
|
|
|
|
|
8:15
|
Prezentacja produktów przydatnych w każdym domu.
|
|
|
|
8:15
|
Prezentacja produktów przydatnych w każdym domu.
|
|
|
|
8:15
|
Prezentacja produktów przydatnych w każdym domu.
|
|
|
|
|
10:15
|
Jenn Sharp, dziennikarka, blogerka i autorka książek, wyrusza w podróż po kanadyjskiej prowincji Saskatchewan. Chce pokazać, jak wyglądają uprawy i jak wytwarzana jest żywność. Odwiedza rolników, sadowników, pszczelarzy i drobnych przetwórców. Spotyka się także z kucharzami, którzy przygotowują potrawy ze świeżych, ...
|
|
|
|
10:15
|
Kanadyjski szef kuchni o włoskich korzeniach, David Rocco, zaprasza do swojej domowej kuchni. Pokaże, jak gotuje we własnym domu razem z rodziną i przyjaciółmi. Przygotuje zarówno ulubione potrawy z dzieciństwa, jak i ciekawe dania zapamiętane z licznych podróży - wszystko to, co najchętniej serwuje bliskim. Pyszne, proste i ładnie ...
|
|
|
|
10:15
|
Kanadyjski szef kuchni o włoskich korzeniach, David Rocco, zaprasza do swojej domowej kuchni. Pokaże, jak gotuje we własnym domu razem z rodziną i przyjaciółmi. Przygotuje zarówno ulubione potrawy z dzieciństwa, jak i ciekawe dania zapamiętane z licznych podróży - wszystko to, co najchętniej serwuje bliskim. Pyszne, proste i ładnie ...
|
|
|
|
|
10:40
|
Kanadyjski szef kuchni o włoskich korzeniach, David Rocco, zaprasza do swojej domowej kuchni. Pokaże, jak gotuje we własnym domu razem z rodziną i przyjaciółmi. Przygotuje zarówno ulubione potrawy z dzieciństwa, jak i ciekawe dania zapamiętane z licznych podróży - wszystko to, co najchętniej serwuje bliskim. Pyszne, proste i ładnie ...
|
|
|
|
10:40
|
Kanadyjski szef kuchni o włoskich korzeniach, David Rocco, zaprasza do swojej domowej kuchni. Pokaże, jak gotuje we własnym domu razem z rodziną i przyjaciółmi. Przygotuje zarówno ulubione potrawy z dzieciństwa, jak i ciekawe dania zapamiętane z licznych podróży - wszystko to, co najchętniej serwuje bliskim. Pyszne, proste i ładnie ...
|
|
|
|
10:40
|
Kanadyjski szef kuchni o włoskich korzeniach, David Rocco, zaprasza do swojej domowej kuchni. Pokaże, jak gotuje we własnym domu razem z rodziną i przyjaciółmi. Przygotuje zarówno ulubione potrawy z dzieciństwa, jak i ciekawe dania zapamiętane z licznych podróży - wszystko to, co najchętniej serwuje bliskim. Pyszne, proste i ładnie ...
|
|
|
|
|
11:10
|
|
11:15
|
Prezentacja produktów przydatnych w każdym domu.
|
|
|
|
11:10
|
|
11:15
|
Prezentacja produktów przydatnych w każdym domu.
|
|
|
|
11:10
|
|
11:15
|
Prezentacja produktów przydatnych w każdym domu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
12:15
|
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak sięgają po mięsne szlagiery i proponują własne wersje ulubionych rodzimych dań. Na stole znajdą się więc schab, wątróbka, żeberka, polędwica - wszystko to przyrządzone w tradycyjny sposób lub z nowoczesnym akcentem. Potrawy podane zostaną w apteczny sposób i z oryginalnymi dodatkami. ...
|
|
|
|
12:15
|
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak sięgają po mięsne szlagiery i proponują własne wersje ulubionych rodzimych dań. Na stole znajdą się więc schab, wątróbka, żeberka, polędwica - wszystko to przyrządzone w tradycyjny sposób lub z nowoczesnym akcentem. Potrawy podane zostaną w apteczny sposób i z oryginalnymi dodatkami. ...
|
|
|
|
12:15
|
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak sięgają po mięsne szlagiery i proponują własne wersje ulubionych rodzimych dań. Na stole znajdą się więc schab, wątróbka, żeberka, polędwica - wszystko to przyrządzone w tradycyjny sposób lub z nowoczesnym akcentem. Potrawy podane zostaną w apteczny sposób i z oryginalnymi dodatkami. ...
|
|
|
|
|
12:50
|
Mistrzowie w przyrządzaniu mięsa, Andrzej Andrzejczak i Jerzy Sobieniak, udowadniają, że dania z grilla to nie tylko kiełbaski i karkówka. Przygotowują różnorodne przysmaki. Na stole pojawią się szaszłyki z łososia, steki z arbuza, bakłażany z sosem tahini, kanapki Sloppy Joe, hot-dogi Coney Island i wiele innych frykasów. ...
|
|
|
|
12:50
|
Mistrzowie w przyrządzaniu mięsa, Andrzej Andrzejczak i Jerzy Sobieniak, udowadniają, że dania z grilla to nie tylko kiełbaski i karkówka. Przygotowują różnorodne przysmaki. Na stole pojawią się szaszłyki z łososia, steki z arbuza, bakłażany z sosem tahini, kanapki Sloppy Joe, hot-dogi Coney Island i wiele innych frykasów. ...
|
|
|
|
12:50
|
Mistrzowie w przyrządzaniu mięsa, Andrzej Andrzejczak i Jerzy Sobieniak, udowadniają, że dania z grilla to nie tylko kiełbaski i karkówka. Przygotowują różnorodne przysmaki. Na stole pojawią się szaszłyki z łososia, steki z arbuza, bakłażany z sosem tahini, kanapki Sloppy Joe, hot-dogi Coney Island i wiele innych frykasów. ...
|
|
|
|
|
13:20
|
Popularny mistrz kuchni zaprasza do swojego domu w Essex. Prezentuje przepisy dla całej rodzin, pokazując, jak przygotować smaczne, proste, kreatywne i zdrowe dania. Co ważne, ich przyrządzenie nie zajmuje wiele czasu. Widzowie będą mogli zobaczyć kulinarnego pasjonata w jego własnej kuchni w otoczeniu rodziny.
|
|
|
|
13:20
|
Popularny mistrz kuchni zaprasza do swojego domu w Essex. Prezentuje przepisy dla całej rodzin, pokazując, jak przygotować smaczne, proste, kreatywne i zdrowe dania. Co ważne, ich przyrządzenie nie zajmuje wiele czasu. Widzowie będą mogli zobaczyć kulinarnego pasjonata w jego własnej kuchni w otoczeniu rodziny.
|
|
|
|
13:20
|
Popularny mistrz kuchni zaprasza do swojego domu w Essex. Prezentuje przepisy dla całej rodzin, pokazując, jak przygotować smaczne, proste, kreatywne i zdrowe dania. Co ważne, ich przyrządzenie nie zajmuje wiele czasu. Widzowie będą mogli zobaczyć kulinarnego pasjonata w jego własnej kuchni w otoczeniu rodziny.
|
|
|
|
|
13:50
|
Popularny mistrz kuchni zaprasza do swojego domu w Essex. Prezentuje przepisy dla całej rodzin, pokazując, jak przygotować smaczne, proste, kreatywne i zdrowe dania. Co ważne, ich przyrządzenie nie zajmuje wiele czasu. Widzowie będą mogli zobaczyć kulinarnego pasjonata w jego własnej kuchni w otoczeniu rodziny.
|
|
|
|
13:50
|
Popularny mistrz kuchni zaprasza do swojego domu w Essex. Prezentuje przepisy dla całej rodzin, pokazując, jak przygotować smaczne, proste, kreatywne i zdrowe dania. Co ważne, ich przyrządzenie nie zajmuje wiele czasu. Widzowie będą mogli zobaczyć kulinarnego pasjonata w jego własnej kuchni w otoczeniu rodziny.
|
|
|
|
13:50
|
Popularny mistrz kuchni zaprasza do swojego domu w Essex. Prezentuje przepisy dla całej rodzin, pokazując, jak przygotować smaczne, proste, kreatywne i zdrowe dania. Co ważne, ich przyrządzenie nie zajmuje wiele czasu. Widzowie będą mogli zobaczyć kulinarnego pasjonata w jego własnej kuchni w otoczeniu rodziny.
|
|
|
|
|
14:20
|
Kuchnia francuska od wieków cieszy się opinią wyrafinowanej. Panuje przekonanie, że mierzyć się z nią powinny osoby o sporych umiejętności kulinarnych. Marieta Marecka udowadnia, że dania, które pochodzą znad Sekwany, nie muszą być trudne w przygotowaniu. Oprócz wykwintnych propozycji pokazuje także proste przepisy na pyszne ...
|
|
|
|
14:20
|
Kuchnia francuska od wieków cieszy się opinią wyrafinowanej. Panuje przekonanie, że mierzyć się z nią powinny osoby o sporych umiejętności kulinarnych. Marieta Marecka udowadnia, że dania, które pochodzą znad Sekwany, nie muszą być trudne w przygotowaniu. Oprócz wykwintnych propozycji pokazuje także proste przepisy na pyszne ...
|
|
|
|
14:20
|
Kuchnia francuska od wieków cieszy się opinią wyrafinowanej. Panuje przekonanie, że mierzyć się z nią powinny osoby o sporych umiejętności kulinarnych. Marieta Marecka udowadnia, że dania, które pochodzą znad Sekwany, nie muszą być trudne w przygotowaniu. Oprócz wykwintnych propozycji pokazuje także proste przepisy na pyszne ...
|
|
|
|
|
14:50
|
Znany szef kuchni wyrusza do pełnej wyrazistych smaków i egzotycznych krajobrazów południowo-wschodniej Azji. Na jego kulinarnym szlaku znajdzie się m.in. gwarny, barwny i pełen kontrastów Bangkok, wraz ze swoim oszałamiający bogactwem bazarów. Tomasz Jakubiak dotrze też do odległej wioski rybackiej i zazna uroków wyspiarskiego ...
|
|
|
|
14:50
|
Mistrz kulinarny Tomasz Jakubiak odwiedza słoneczne Włochy, aby przyjrzeć się miejscowym specjałom i pokazać, jak powstają najważniejsze składniki tamtejszej kuchni. W Toskanii bierze udział w zbiorze oliwek, a w Umbrii wybiera się na poszukiwanie trufli. Nie zabraknie wizyty w Lombardii słynącej z wybornej szynki prosciutto crudo. ...
|
|
|
|
14:50
|
Mistrz kulinarny Tomasz Jakubiak odwiedza słoneczne Włochy, aby przyjrzeć się miejscowym specjałom i pokazać, jak powstają najważniejsze składniki tamtejszej kuchni. W Toskanii bierze udział w zbiorze oliwek, a w Umbrii wybiera się na poszukiwanie trufli. Nie zabraknie wizyty w Lombardii słynącej z wybornej szynki prosciutto crudo. ...
|
|
|
|
|
15:25
|
Mistrz kulinarny Tomasz Jakubiak odwiedza słoneczne Włochy, aby przyjrzeć się miejscowym specjałom i pokazać, jak powstają najważniejsze składniki tamtejszej kuchni. W Toskanii bierze udział w zbiorze oliwek, a w Umbrii wybiera się na poszukiwanie trufli. Nie zabraknie wizyty w Lombardii słynącej z wybornej szynki prosciutto crudo. ...
|
|
|
|
15:25
|
Mistrz kulinarny Tomasz Jakubiak odwiedza słoneczne Włochy, aby przyjrzeć się miejscowym specjałom i pokazać, jak powstają najważniejsze składniki tamtejszej kuchni. W Toskanii bierze udział w zbiorze oliwek, a w Umbrii wybiera się na poszukiwanie trufli. Nie zabraknie wizyty w Lombardii słynącej z wybornej szynki prosciutto crudo. ...
|
|
|
|
15:25
|
Mistrz kulinarny Tomasz Jakubiak odwiedza słoneczne Włochy, aby przyjrzeć się miejscowym specjałom i pokazać, jak powstają najważniejsze składniki tamtejszej kuchni. W Toskanii bierze udział w zbiorze oliwek, a w Umbrii wybiera się na poszukiwanie trufli. Nie zabraknie wizyty w Lombardii słynącej z wybornej szynki prosciutto crudo. ...
|
|
|
|
|
15:55
|
Francuska dziennikarka Julie Andrieu jest znana ze swoich kulinarnych podróży. Tym razem podejmuje nowe wyzwanie i zakłada ogród. To najlepszy sposób, by zawsze mieć pod ręką świeże i zdrowe składniki. Zanim jednak Julie zacznie cieszyć się smakiem własnoręcznie wyhodowanych warzyw i owoców, zasięgnie porady u specjalistów, ...
|
|
|
|
15:55
|
Francuska dziennikarka Julie Andrieu jest znana ze swoich kulinarnych podróży. Tym razem podejmuje nowe wyzwanie i zakłada ogród. To najlepszy sposób, by zawsze mieć pod ręką świeże i zdrowe składniki. Zanim jednak Julie zacznie cieszyć się smakiem własnoręcznie wyhodowanych warzyw i owoców, zasięgnie porady u specjalistów, ...
|
|
|
|
15:55
|
Brytyjski szef kuchni podróżuje po Hiszpanii, by odkrywać lokalne smaki, restauracje, przepisy i tradycje. Do tej pory znał ten kraj jedynie pobieżnie, teraz chce zgłębić jego kulinarne tajemnice. James Martin zatrzymuje się w San Sebastian, Asturii, Santiago de Compostela, Kastylii, Madrycie, Sewilli, Granadzie, Walencji, Katalonii i ...
|
|
|
|
|
16:55
|
Katarzyna Bosacka znów pokazuje, co jeść, jak czytać etykiety i robić zakupy, by nie marnować żywności, zdrowia i pieniędzy. Bierze pod lupę kolejne produkty spożywcze, uważnie czytając etykiety. Tłumaczy, jak oznaczane są konserwanty, barwniki i środki zagęszczające. Jednocześnie doradza, których substancji należy unikać. ...
|
|
|
|
16:55
|
Katarzyna Bosacka znów pokazuje, co jeść, jak czytać etykiety i robić zakupy, by nie marnować żywności, zdrowia i pieniędzy. Bierze pod lupę kolejne produkty spożywcze, uważnie czytając etykiety. Tłumaczy, jak oznaczane są konserwanty, barwniki i środki zagęszczające. Jednocześnie doradza, których substancji należy unikać. ...
|
|
|
|
16:55
|
Katarzyna Bosacka znów pokazuje, co jeść, jak czytać etykiety i robić zakupy, by nie marnować żywności, zdrowia i pieniędzy. Bierze pod lupę kolejne produkty spożywcze, uważnie czytając etykiety. Tłumaczy, jak oznaczane są konserwanty, barwniki i środki zagęszczające. Jednocześnie doradza, których substancji należy unikać. ...
|
|
|
|
|
17:20
|
Założycielka popularnego kanału Sugarlady, Agata Stankiewicz, przyciąga fanów na swojego bloga kulinarną fantazją i wyrazistym stylem. W programie dzieli się przepisami na ciasta oraz desery. Prowadząca pokazuje, jak udekorować tort, by efekt był powalający. W odcinkach piecze m.in. brownie ze słonym karmelem, tartę z malinami i ...
|
|
|
|
17:20
|
Założycielka popularnego kanału Sugarlady, Agata Stankiewicz, przyciąga fanów na swojego bloga kulinarną fantazją i wyrazistym stylem. W programie dzieli się przepisami na ciasta oraz desery. Prowadząca pokazuje, jak udekorować tort, by efekt był powalający. W odcinkach piecze m.in. brownie ze słonym karmelem, tartę z malinami i ...
|
|
|
|
17:20
|
Założycielka popularnego kanału Sugarlady, Agata Stankiewicz, przyciąga fanów na swojego bloga kulinarną fantazją i wyrazistym stylem. W programie dzieli się przepisami na ciasta oraz desery. Prowadząca pokazuje, jak udekorować tort, by efekt był powalający. W odcinkach piecze m.in. brownie ze słonym karmelem, tartę z malinami i ...
|
|
|
|
|
17:50
|
W 1998 roku szef kuchni Hugh Fearnley-Whittingstall przeniósł się z Londynu do River Cottage w hrabstwie Dorset. Planował uprawiać warzywa i owoce. Dzięki swojemu ogrodowi chciał osiągnąć samowystarczalność i mieć kontrolę nad tym, co trafia na jego stół. Z czasem prowadzone przez niego gospodarstwo znacznie się rozrosło, a ...
|
|
|
|
17:50
|
W 1998 roku szef kuchni Hugh Fearnley-Whittingstall przeniósł się z Londynu do River Cottage w hrabstwie Dorset. Planował uprawiać warzywa i owoce. Dzięki swojemu ogrodowi chciał osiągnąć samowystarczalność i mieć kontrolę nad tym, co trafia na jego stół. Z czasem prowadzone przez niego gospodarstwo znacznie się rozrosło, a ...
|
|
|
|
17:50
|
W 1998 roku szef kuchni Hugh Fearnley-Whittingstall przeniósł się z Londynu do River Cottage w hrabstwie Dorset. Planował uprawiać warzywa i owoce. Dzięki swojemu ogrodowi chciał osiągnąć samowystarczalność i mieć kontrolę nad tym, co trafia na jego stół. Z czasem prowadzone przez niego gospodarstwo znacznie się rozrosło, a ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
18:50
|
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak prezentują kolejne pomysły na niesztampowe dania z grilla. Będą je przygotowywać w zróżnicowanej malowniczej scenerii - w górach i nad morzem, otoczeni śniegiem lub bujną zielenią. Wrzucą na rusz rozmaite mięsa, ryby i warzywa, by podać je ze smakowitymi dodatkami. Przyrządzą m.in. ...
|
|
|
|
18:50
|
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak prezentują kolejne pomysły na niesztampowe dania z grilla. Będą je przygotowywać w zróżnicowanej malowniczej scenerii - w górach i nad morzem, otoczeni śniegiem lub bujną zielenią. Wrzucą na rusz rozmaite mięsa, ryby i warzywa, by podać je ze smakowitymi dodatkami. Przyrządzą m.in. ...
|
|
|
|
18:50
|
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak prezentują kolejne pomysły na niesztampowe dania z grilla. Będą je przygotowywać w zróżnicowanej malowniczej scenerii - w górach i nad morzem, otoczeni śniegiem lub bujną zielenią. Wrzucą na rusz rozmaite mięsa, ryby i warzywa, by podać je ze smakowitymi dodatkami. Przyrządzą m.in. ...
|
|
|
|
|
19:20
|
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak inspirują się potrawami znanymi z dużego i małego ekranu. Jak zwykle stawiają na dania mięsne. Niedzielny obiad, szybka przekąska na mieście, biesiada z kumplami, kolacja we dwoje - jedzenie to temat wielu scen filmowych, a niektóre z nich przeszły nawet do historii kina. Zgrany kulinarny duet ...
|
|
|
|
19:20
|
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak inspirują się potrawami znanymi z dużego i małego ekranu. Jak zwykle stawiają na dania mięsne. Niedzielny obiad, szybka przekąska na mieście, biesiada z kumplami, kolacja we dwoje - jedzenie to temat wielu scen filmowych, a niektóre z nich przeszły nawet do historii kina. Zgrany kulinarny duet ...
|
|
|
|
19:20
|
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak inspirują się potrawami znanymi z dużego i małego ekranu. Jak zwykle stawiają na dania mięsne. Niedzielny obiad, szybka przekąska na mieście, biesiada z kumplami, kolacja we dwoje - jedzenie to temat wielu scen filmowych, a niektóre z nich przeszły nawet do historii kina. Zgrany kulinarny duet ...
|
|
|
|
|
19:50
|
Kulinarna wyprawa dookoła globu. Autorzy ukazują ludzi z różnych strony świata, którzy zajmują się produkcją żywności i gotowaniem w duchu slow food. Przyglądają się, jak powstają najlepsze lokalne dania. Śledzą codzienne wysiłki rolników, rybaków, producentów serów, oliwy czy wina. Obserwują też pracę miejscowych ...
|
|
|
|
19:50
|
Kulinarna wyprawa dookoła globu. Autorzy ukazują ludzi z różnych strony świata, którzy zajmują się produkcją żywności i gotowaniem w duchu slow food. Przyglądają się, jak powstają najlepsze lokalne dania. Śledzą codzienne wysiłki rolników, rybaków, producentów serów, oliwy czy wina. Obserwują też pracę miejscowych ...
|
|
|
|
19:50
|
Kulinarna wyprawa dookoła globu. Autorzy ukazują ludzi z różnych strony świata, którzy zajmują się produkcją żywności i gotowaniem w duchu slow food. Przyglądają się, jak powstają najlepsze lokalne dania. Śledzą codzienne wysiłki rolników, rybaków, producentów serów, oliwy czy wina. Obserwują też pracę miejscowych ...
|
|
|
|
|
20:25
|
Kulinarna wyprawa dookoła globu. Autorzy ukazują ludzi z różnych strony świata, którzy zajmują się produkcją żywności i gotowaniem w duchu slow food. Przyglądają się, jak powstają najlepsze lokalne dania. Śledzą codzienne wysiłki rolników, rybaków, producentów serów, oliwy czy wina. Obserwują też pracę miejscowych ...
|
|
|
|
20:25
|
Kulinarna wyprawa dookoła globu. Autorzy ukazują ludzi z różnych strony świata, którzy zajmują się produkcją żywności i gotowaniem w duchu slow food. Przyglądają się, jak powstają najlepsze lokalne dania. Śledzą codzienne wysiłki rolników, rybaków, producentów serów, oliwy czy wina. Obserwują też pracę miejscowych ...
|
|
|
|
20:25
|
Kulinarna wyprawa dookoła globu. Autorzy ukazują ludzi z różnych strony świata, którzy zajmują się produkcją żywności i gotowaniem w duchu slow food. Przyglądają się, jak powstają najlepsze lokalne dania. Śledzą codzienne wysiłki rolników, rybaków, producentów serów, oliwy czy wina. Obserwują też pracę miejscowych ...
|
|
|
|
|
21:00
|
Anthony Bourdain, słynny amerykański szef kuchni, już po raz ósmy przemierza świat w poszukiwaniu najlepszych potraw. Jego głównym celem jest odkrywanie unikalnych smaków i aromatów miejscowego jedzenia, jednak zdarza mu się także mierzyć z politycznymi i społecznymi problemami jego mieszkańców. W tym sezonie prowadzący odwiedzi ...
|
|
|
|
21:00
|
Anthony Bourdain, słynny amerykański szef kuchni, już po raz ósmy przemierza świat w poszukiwaniu najlepszych potraw. Jego głównym celem jest odkrywanie unikalnych smaków i aromatów miejscowego jedzenia, jednak zdarza mu się także mierzyć z politycznymi i społecznymi problemami jego mieszkańców. W tym sezonie prowadzący odwiedzi ...
|
|
|
|
21:00
|
Anthony Bourdain, słynny amerykański szef kuchni, już po raz ósmy przemierza świat w poszukiwaniu najlepszych potraw. Jego głównym celem jest odkrywanie unikalnych smaków i aromatów miejscowego jedzenia, jednak zdarza mu się także mierzyć z politycznymi i społecznymi problemami jego mieszkańców. W tym sezonie prowadzący odwiedzi ...
|
|
|
|
|
21:55
|
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak, specjaliści od przyrządzania mięsa, serwują kolejne pyszne potrawy. Tym razem biorą na warsztat dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki i zupy. Przygotują m.in. gulasz z łopatki, golonkę, indycze szyje, ossobuco, burgery z jelenia i ramen. Podpowiedzą, w jakie akcesoria, ...
|
|
|
|
21:55
|
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak biorą na warsztat mięsne dania serwowane na ulicach w różnych krajach świata, od Azji, przez Amerykę, po Europę. Sprawdzą, co jest popularne w Wietnamie, Korei, Malezji, Turcji, Meksyku, Japonii, Stanach Zjednoczonych i we Włoszech. Głównym składnikiem wszystkich próbowanych potraw musi być ...
|
|
|
|
21:55
|
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak biorą na warsztat mięsne dania serwowane na ulicach w różnych krajach świata, od Azji, przez Amerykę, po Europę. Sprawdzą, co jest popularne w Wietnamie, Korei, Malezji, Turcji, Meksyku, Japonii, Stanach Zjednoczonych i we Włoszech. Głównym składnikiem wszystkich próbowanych potraw musi być ...
|
|
|
|
|
22:25
|
Marieta Marecka przedstawia kolejne klasyki rodzimej kuchni. Na jej stole pojawią się dania z pomidorami, jabłkami, burakami, jajkami, ogórkami, wieprzowiną, rybami i drobiem. W każdym odcinku mistrzyni kulinarna przygotuje trzy potrawy, opierając się na jednym głównym składniku, popularnym w kuchni polskiej. Sięgnie do przepisów ...
|
|
|
|
22:25
|
Marieta Marecka przedstawia kolejne klasyki rodzimej kuchni. Na jej stole pojawią się dania z pomidorami, jabłkami, burakami, jajkami, ogórkami, wieprzowiną, rybami i drobiem. W każdym odcinku mistrzyni kulinarna przygotuje trzy potrawy, opierając się na jednym głównym składniku, popularnym w kuchni polskiej. Sięgnie do przepisów ...
|
|
|
|
22:25
|
Marieta Marecka przedstawia kolejne klasyki rodzimej kuchni. Na jej stole pojawią się dania z pomidorami, jabłkami, burakami, jajkami, ogórkami, wieprzowiną, rybami i drobiem. W każdym odcinku mistrzyni kulinarna przygotuje trzy potrawy, opierając się na jednym głównym składniku, popularnym w kuchni polskiej. Sięgnie do przepisów ...
|
|
|
|
|
23:00
|
Młody szef kuchni Nico Reynolds urodził się w Dublinie, gdzie wciąż mieszka. Jego ojciec jest Irlandczykiem, matka pochodzi z Jamajki, a gotowania uczyła go babcia. On sam prowadzi renomowaną restaurację Lil Portie, w której serwuje karaibskie dania z autorskim twistem. Zgrabnie łączy smaki różnych kuchni świata. W programie ...
|
|
|
|
23:00
|
Młody szef kuchni Nico Reynolds urodził się w Dublinie, gdzie wciąż mieszka. Jego ojciec jest Irlandczykiem, matka pochodzi z Jamajki, a gotowania uczyła go babcia. On sam prowadzi renomowaną restaurację Lil Portie, w której serwuje karaibskie dania z autorskim twistem. Zgrabnie łączy smaki różnych kuchni świata. W programie ...
|
|
|
|
23:00
|
Julius Roberts pracował jako szef kuchni w Londynie, ale porzucił życie i karierę w wielkim mieście. Teraz prowadzi niewielką farmę w nadmorskim hrabstwie Dorset. Uprawia warzywa i owoce, hoduje kury i kozy, a z uzyskanych składników gotuje proste i pyszne posiłki. Młodzieńczy entuzjazm, z jakim oddaje się swojej pracy, sprawiły, ...
|
|
|
|
|
23:30
|
Młody szef kuchni Nico Reynolds urodził się w Dublinie, gdzie wciąż mieszka. Jego ojciec jest Irlandczykiem, matka pochodzi z Jamajki, a gotowania uczyła go babcia. On sam prowadzi renomowaną restaurację Lil Portie, w której serwuje karaibskie dania z autorskim twistem. Zgrabnie łączy smaki różnych kuchni świata. W programie ...
|
|
|
|
23:30
|
Julius Roberts pracował jako szef kuchni w Londynie, ale porzucił życie i karierę w wielkim mieście. Teraz prowadzi niewielką farmę w nadmorskim hrabstwie Dorset. Uprawia warzywa i owoce, hoduje kury i kozy, a z uzyskanych składników gotuje proste i pyszne posiłki. Młodzieńczy entuzjazm, z jakim oddaje się swojej pracy, sprawiły, ...
|
|
|
|
23:30
|
Julius Roberts pracował jako szef kuchni w Londynie, ale porzucił życie i karierę w wielkim mieście. Teraz prowadzi niewielką farmę w nadmorskim hrabstwie Dorset. Uprawia warzywa i owoce, hoduje kury i kozy, a z uzyskanych składników gotuje proste i pyszne posiłki. Młodzieńczy entuzjazm, z jakim oddaje się swojej pracy, sprawiły, ...
|
|
|
|
|
00:00
|
Marcus Wareing, brytyjski szef kuchni z trzydziestoletnim doświadczeniem, jest właścicielem kilku restauracji i autorem książek kulinarnych. Odniósł sukces, ale czuje się zmęczony tempem życia. Postanawia spędzać więcej czasu w swoim sielskim gospodarstwie w Sussex, gdzie zajmuje się uprawą warzyw i hodowlą zwierząt. W ...
|
|
|
|
00:00
|
Marcus Wareing, brytyjski szef kuchni z trzydziestoletnim doświadczeniem, jest właścicielem kilku restauracji i autorem książek kulinarnych. Odniósł sukces, ale czuje się zmęczony tempem życia. Postanawia spędzać więcej czasu w swoim sielskim gospodarstwie w Sussex, gdzie zajmuje się uprawą warzyw i hodowlą zwierząt. W ...
|
|
|
|
00:00
|
Marcus Wareing, brytyjski szef kuchni z trzydziestoletnim doświadczeniem, jest właścicielem kilku restauracji i autorem książek kulinarnych. Odniósł sukces, ale czuje się zmęczony tempem życia. Postanawia spędzać więcej czasu w swoim sielskim gospodarstwie w Sussex, gdzie zajmuje się uprawą warzyw i hodowlą zwierząt. W ...
|
|
|
|
|
00:40
|
Marcus Wareing, brytyjski szef kuchni z trzydziestoletnim doświadczeniem, jest właścicielem kilku restauracji i autorem książek kulinarnych. Odniósł sukces, ale czuje się zmęczony tempem życia. Postanawia spędzać więcej czasu w swoim sielskim gospodarstwie w Sussex, gdzie zajmuje się uprawą warzyw i hodowlą zwierząt. W ...
|
|
|
|
00:40
|
Marcus Wareing, brytyjski szef kuchni z trzydziestoletnim doświadczeniem, jest właścicielem kilku restauracji i autorem książek kulinarnych. Odniósł sukces, ale czuje się zmęczony tempem życia. Postanawia spędzać więcej czasu w swoim sielskim gospodarstwie w Sussex, gdzie zajmuje się uprawą warzyw i hodowlą zwierząt. W ...
|
|
|
|
00:40
|
Marcus Wareing, brytyjski szef kuchni z trzydziestoletnim doświadczeniem, jest właścicielem kilku restauracji i autorem książek kulinarnych. Odniósł sukces, ale czuje się zmęczony tempem życia. Postanawia spędzać więcej czasu w swoim sielskim gospodarstwie w Sussex, gdzie zajmuje się uprawą warzyw i hodowlą zwierząt. W ...
|
|
|
|
|
1:15
|
Propozycja dla wszystkich wielbicieli słodkości. Mistrz cukiernictwa Tomasz Deker wprowadzi widzów w wysublimowany świat deserów. W każdym odcinku prowadzący przedstawi trzy przepisy. Widzowie dowiedzą się, jak przygotować pyszne i wykwintne smakołyki.
|
|
|
|
1:15
|
Program dedykowany wszystkim wielbicielom słodkości. Mistrz cukiernictwa Tomasz Deker zaprasza widzów do wysublimowanego świata deserów. W każdym odcinku prowadzący przedstawia trzy przepyszne przepisy.
|
|
|
|
1:15
|
Program dedykowany wszystkim wielbicielom słodkości. Mistrz cukiernictwa Tomasz Deker zaprasza widzów do wysublimowanego świata deserów. W każdym odcinku prowadzący przedstawia trzy przepyszne przepisy.
|
|
|
|
|
1:45
|
Drugi sezon kulinarnych potyczek Davida oraz Matteo. Francuski oraz włoski kucharz po raz kolejny skrzyżują noże i zawalczą o laur pierwszeństwa. Seria obfitować będzie w jeszcze więcej wyzwań, pysznych dań, pojedynków oraz emocji. W rolę sędziów wcielą się zaproszeni do studia goście. Widzowie ponownie będą mieli okazję ...
|
|
|
|
1:45
|
Drugi sezon kulinarnych potyczek Davida oraz Matteo. Francuski oraz włoski kucharz po raz kolejny skrzyżują noże i zawalczą o laur pierwszeństwa. Seria obfitować będzie w jeszcze więcej wyzwań, pysznych dań, pojedynków oraz emocji. W rolę sędziów wcielą się zaproszeni do studia goście. Widzowie ponownie będą mieli okazję ...
|
|
|
|
1:45
|
Drugi sezon kulinarnych potyczek Davida oraz Matteo. Francuski oraz włoski kucharz po raz kolejny skrzyżują noże i zawalczą o laur pierwszeństwa. Seria obfitować będzie w jeszcze więcej wyzwań, pysznych dań, pojedynków oraz emocji. W rolę sędziów wcielą się zaproszeni do studia goście. Widzowie ponownie będą mieli okazję ...
|
|
|
|
|
2:15
|
Tomasz Jakubiak kolejny raz wyrusza w kulinarną podróż po Polsce. Zaprezentuje widzom kolejną porcję oryginalnych, lokalnych przepisów. Tym pokaże między innymi, jak przyrządzić rybę po toruńsku z sosem piernikowym i łazankami, prażuchy poznańskie z mięsem i sosem, a także paszteciki z krupniokiem i barszczem z pieczonych buraków.
|
|
|
|
2:15
|
Tomasz Jakubiak kolejny raz wyrusza w kulinarną podróż po Polsce. Zaprezentuje widzom kolejną porcję oryginalnych, lokalnych przepisów. Tym pokaże między innymi, jak przyrządzić rybę po toruńsku z sosem piernikowym i łazankami, prażuchy poznańskie z mięsem i sosem, a także paszteciki z krupniokiem i barszczem z pieczonych buraków.
|
|
|
|
2:15
|
Tomasz Jakubiak kolejny raz wyrusza w kulinarną podróż po Polsce. Zaprezentuje widzom kolejną porcję oryginalnych, lokalnych przepisów. Tym pokaże między innymi, jak przyrządzić rybę po toruńsku z sosem piernikowym i łazankami, prażuchy poznańskie z mięsem i sosem, a także paszteciki z krupniokiem i barszczem z pieczonych buraków.
|
|
|
|
|
2:45
|
Szef kuchni David Gaboriaud zabiera widzów w podróż po smakach Rumunii, Bułgarii, Serbii i Węgier. Prowadzący spróbuje regionalnych potraw i odwiedzi najciekawsze restauracje, bary oraz bistra. Oprócz tego przyrządzi dania, które będą jego interpretacją lokalnych potraw, a także sprawdzi się w charakterystycznych dla tamtych ...
|
|
|
|
2:45
|
Szef kuchni David Gaboriaud zabiera widzów w podróż po smakach Rumunii, Bułgarii, Serbii i Węgier. Prowadzący spróbuje regionalnych potraw i odwiedzi najciekawsze restauracje, bary oraz bistra. Oprócz tego przyrządzi dania, które będą jego interpretacją lokalnych potraw, a także sprawdzi się w charakterystycznych dla tamtych ...
|
|
|
|
2:45
|
David Gaboriaud, jeden z najlepszych kucharzy młodego pokolenia, opowiada o tradycjach kulinarnych poszczególnych krajów Europy. Jego przewodnikami po Starym Kontynencie są goście specjalni. Dzięki nim widzowie poznają kulinarne specjały danego regionu, ale także pasje i zainteresowania opowiadającego. W każdym odcinku David ...
|
|
|
|
|
3:20
|
Jagna Niedzielska, szefowa kuchni oraz popularyzatorka nurtu zero waste, prezentuje sposoby na gotowanie bez marnowania żywności. Prowadząca pokaże, jak najefektywniej wykorzystywać dostępne w naszej kuchni produkty, aby zminimalizować ich straty do zera.
|
|
|
|
3:20
|
Jagna Niedzielska, szefowa kuchni oraz popularyzatorka nurtu zero waste, prezentuje sposoby na gotowanie bez marnowania żywności. Prowadząca pokaże, jak najefektywniej wykorzystywać dostępne w naszej kuchni produkty, aby zminimalizować ich straty do zera.
|
|
|
|
3:20
|
Jagna Niedzielska, szefowa kuchni oraz popularyzatorka nurtu zero waste, prezentuje sposoby na gotowanie bez marnowania żywności. Prowadząca pokaże, jak najefektywniej wykorzystywać dostępne w naszej kuchni produkty, aby zminimalizować ich straty do zera.
|
|
|
|
|
3:55
|
Najciekawsze fragmenty licznych podróży Tomka Jakubiaka po krajach Europy i Azji. Znany kucharz przemierzył wiele ciekawych miejsc w odkrywaniu smaków i tradycji, zarówno tych nam bliskich, jak i egzotycznych. Jego eskapady wypełnione były spotkaniami z interesującymi ludźmi, posiłkami w lokalach dla miejscowych i przystankami na ...
|
|
|
|
3:55
|
Najciekawsze fragmenty licznych podróży Tomka Jakubiaka po krajach Europy i Azji. Znany kucharz przemierzył wiele ciekawych miejsc w odkrywaniu smaków i tradycji, zarówno tych nam bliskich, jak i egzotycznych. Jego eskapady wypełnione były spotkaniami z interesującymi ludźmi, posiłkami w lokalach dla miejscowych i przystankami na ...
|
|
|
|
3:55
|
Najciekawsze fragmenty licznych podróży Tomka Jakubiaka po krajach Europy i Azji. Znany kucharz przemierzył wiele ciekawych miejsc w odkrywaniu smaków i tradycji, zarówno tych nam bliskich, jak i egzotycznych. Jego eskapady wypełnione były spotkaniami z interesującymi ludźmi, posiłkami w lokalach dla miejscowych i przystankami na ...
|
|
|
|
|
4:20
|
Marta Dymek, autorka popularnego wegańskiego bloga, przeprowadza w kuchni rewolucję. W każdym odcinku spróbuje przekonać swojego gościa do kuchni roślinnej. Nie będzie łatwo, bowiem prowadząca spotka się z prawdziwymi mięsożercami. Wśród nich znajdą się szef kuchni Aleksander Baron, złoty medalista z Pekinu Piotr Małachowski, ...
|
|
|
|
4:20
|
Marta Dymek, autorka popularnego wegańskiego bloga, przeprowadza w kuchni rewolucję. W każdym odcinku spróbuje przekonać swojego gościa do kuchni roślinnej. Nie będzie łatwo, bowiem prowadząca spotka się z prawdziwymi mięsożercami. Wśród nich znajdą się szef kuchni Aleksander Baron, złoty medalista z Pekinu Piotr Małachowski, ...
|
|
|
|
4:20
|
Marta Dymek, autorka popularnego wegańskiego bloga, przeprowadza w kuchni rewolucję. W każdym odcinku spróbuje przekonać swojego gościa do kuchni roślinnej. Nie będzie łatwo, bowiem prowadząca spotka się z prawdziwymi mięsożercami. Wśród nich znajdą się szef kuchni Aleksander Baron, złoty medalista z Pekinu Piotr Małachowski, ...
|
|
|
|
|
4:55
|
Gospodyni programu podpowiada, skąd czerpać inspiracje na codzienne obiady. Marieta Marecka zaprezentuje szereg pomysłowych i prostych w przygotowaniu posiłków. Podpowie też, jak odpowiedzialnie podchodzić do gotowania. W każdym odcinku prowadząca zaprezentuje trzy nowe, często zaskakujące potrawy, które złożą się w gotowy plan ...
|
|
|
|
4:55
|
Gospodyni programu podpowiada, skąd czerpać inspiracje na codzienne obiady. Marieta Marecka zaprezentuje szereg pomysłowych i prostych w przygotowaniu posiłków. Podpowie też, jak odpowiedzialnie podchodzić do gotowania. W każdym odcinku prowadząca zaprezentuje trzy nowe, często zaskakujące potrawy, które złożą się w gotowy plan ...
|
|
|
|
4:55
|
Gospodyni programu podpowiada, skąd czerpać inspiracje na codzienne obiady. Marieta Marecka zaprezentuje szereg pomysłowych i prostych w przygotowaniu posiłków. Podpowie też, jak odpowiedzialnie podchodzić do gotowania. W każdym odcinku prowadząca zaprezentuje trzy nowe, często zaskakujące potrawy, które złożą się w gotowy plan ...
|
|
|
|
|
5:30
|
Uczestnicy programu testują swoje umiejętności pod okiem prawdziwego wirtuoza smaku - Andrzeja Polana. Bohaterami serii są osoby przekonane o swoim wybitnym talencie kulinarnym, które zostały zgłoszone do programu przez swoich najbliższych. Każdy z uczestników uważa, że jego popisowe danie jest wybitne i nie ma sobie równych. Ich ...
|
|
|
|
5:30
|
Uczestnicy programu testują swoje umiejętności pod okiem prawdziwego wirtuoza smaku - Andrzeja Polana. Bohaterami serii są osoby przekonane o swoim wybitnym talencie kulinarnym, które zostały zgłoszone do programu przez swoich najbliższych. Każdy z uczestników uważa, że jego popisowe danie jest wybitne i nie ma sobie równych. Ich ...
|
|
|
|
5:30
|
Uczestnicy programu testują swoje umiejętności pod okiem prawdziwego wirtuoza smaku - Andrzeja Polana. Bohaterami serii są osoby przekonane o swoim wybitnym talencie kulinarnym, które zostały zgłoszone do programu przez swoich najbliższych. Każdy z uczestników uważa, że jego popisowe danie jest wybitne i nie ma sobie równych. Ich ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|