Kucharz doskonały   odcinek 1

następny odc. >>

BBC Lifestyle
2014-08-27 (środa) 19:00

Kucharz doskonały - odcinek 2

Simon prezentuje "gołe risotto", naleśniki ze szparagami i szynką parmeńską i, quiche lotaryński oraz znakomitą granitę z kawy.

2013-04-14
19:00
BBC Lifestyle

Wielka Brytania 2011  

Simon Hopkins pokazuje widzom, jak przyrządzić m.in. przegrzebki w sosie maślanym, sałatkę nicejską, coq au vin oraz deser w sosie toffi.

Program nadawany w języku polskim.
Czas trwania: 30 min
Prowadzący: Simon Hopkinson,
 

Poprzedni i następny program na kanale BBC Lifestyle.


<< 18:30 - Nigellissima

BBC Lifestyle
2013-04-14 (niedziela) 18:30

Nigellissima - odcinek 3

Królowa domowego ogniska Nigella Lawson na początku 2013 prowadzi nową serię programów kulinarnych, w których zabierze widzów na prawdziwą ucztę w włoskim stylu! Dowiemy się, jak szybko i z łatwo dostępnych składników! przygotować wspaniałe dania. Nigella darzy Italię i tamtejszą sztukę kulinarną wielką sympatią. ...

19:30 - Kucharz doskonały >>

BBC Lifestyle
2013-04-14 (niedziela) 19:30

Kucharz doskonały - odcinek 2

Simon prezentuje "gołe risotto", naleśniki ze szparagami i szynką parmeńską i, quiche lotaryński oraz znakomitą granitę z kawy.



Wyraź swoją opinie na temat tego programu.

 
Tytuł
 
Treść
 
Podpis
 
Prosze przepisać kod z obrazka w poniższe pole.
 
 

Dodaj opinię

 

Polecamy

     
BBC CBeebies
2025-01-01
5:30
6 / 10
Dalsze przygody Blue, sześcioletniej suczki rasy blue heeler, która uwielbia, gdy jej rodzinna codzienność jest przepełniona niezwykłymi wydarzeniami. Kreatywna zabawa...
Disney Channel
2024-12-29
17:05
8 / 10
Zdolni uczniowie gimnazjum, Marinette i Adrien, muszą uratować Paryż. Misja nastolatków polega na schwytaniu złych stworzeń, które potrafią zmienić każdego w superłotra....
Cinemax2
2025-01-03
4:30
Wciąż tu jesteśmy - dramat obyczajowy
6 / 10
Osiem historii opowiadających o rdzennej ludności. Każda z nich bada jej dzieje na przestrzeni 1000 lat, pozwala rzucić okiem na przeszłość, teraźniejszość i poznać...