<< poprzedni odc.
BBC Lifestyle
Zapraszam do stołu 8
- odcinek 17
Zapraszam do stołu 8 odcinek 18
następny odc. >>
BBC Lifestyle
Zapraszam do stołu 8
- odcinek 19
|
||||
2015-02-11
14:10 |
|
|||
Pięć całkiem obcych sobie osób, lubiących kuchnię i dobrą zabawę, przygotowuje dla siebie eleganckie kolacje we własnym stylu. Po każdym przyjęciu goście anonimowo oceniają gospodarza w dziesięciopunktowej skali. Biorą pod uwagę zarówno jakość przygotowanych potraw, jak i atmosferę. Zawodnik, który zdobędzie największą liczbę punktów, otrzyma nagrodę w wysokości tysiąca funtów. Uczestnicy pochodzący z różnych regionów Wielkiej Brytanii i odmiennych środowisk prezentują wnętrza swoich domów i własne pomysły na udane przyjęcie. |
||||
Program nadawany w języku polskim. | ||||
Czas trwania: | 1 h 00 min | |||
Poprzedni i następny program na kanale BBC Lifestyle.
BBC Lifestyle
2015-02-11 (środa) 13:15
Kolacja dla dwojga 2
- odcinek 7
Randka dla ludzi kochających kuchnię. Osoba samotna idzie na trzy kolacje, wybierając je na podstawie zaproponowanego przez potencjalnego partnera menu.
Kevin wybiera autorki trzech jadłospisów, z którymi potem pójdzie na randkę.
BBC Lifestyle
2015-02-11 (środa) 15:10
Puszyści kontra szczupli 5
- odcinek 2
Kolejna seria programu, w którym wyjątkowo szczupli zamieniają się dietą i stylem życia z otyłymi. Obie strony odkrywają, że ich życiu zagraża niebezpieczeństwo.
Polecamy |
||
|
BBC CBeebies
2024-09-17 2:05 |
6 / 10
Pięcioletnie bliźnięta, Tosia i Tymek, przeżywają typowe blaski i cienie codziennego życia rodzinnego. Rodzeństwo pomaga tacie myć samochód, opiekuje się świnką morską...
|
|
BBC CBeebies
2024-09-17 3:05 |
6 / 10
Niezwykłe przygody Blue, sześcioletniej suczki rasy blue heeler, która uwielbia, gdy jej rodzinna codzienność jest przepełniona niezwykłymi wydarzeniami. Kreatywna zabawa...
|
|
AXN White
2024-09-17 4:25 |
6 / 10
Grecja. Na obszarze przygranicznym znajdują się dwa obozy wojskowe. Ich dowódcy toczą między sobą specyficzną wojną. Jeden z nich to surowy pułkownik Lefteris Goulas...
|