<< poprzedni odc.

BBC Entertainment
2011-02-23 (środa) 21:00

Zapraszam do stołu - odcinek 8

Uczestnikami programu są kucharze-amatorzy, którzy przygotowują przyjęcia. Zwycięzca edycji wygrywa tysiąc funtów.

Zapraszam do stołu   odcinek 9

następny odc. >>

BBC Entertainment
2011-03-02 (środa) 21:00

Zapraszam do stołu - odcinek 10

Uczestnikami programu są kucharze-amatorzy, którzy przygotowują przyjęcia. Zwycięzca edycji wygrywa tysiąc funtów.

2011-03-02
20:00
BBC Entertainment

magazyn kulinarny
Wielka Brytania 2005  

Uczestnikami programu są kucharze-amatorzy, którzy przygotowują przyjęcia. Zwycięzca edycji wygrywa tysiąc funtów.

Program nadawany w języku polskim.
Czas trwania: 1 h 00 min
 

Poprzedni i następny program na kanale BBC Entertainment.


<< 19:00 - Mistrz Kuchni: Australia

BBC Entertainment
2011-03-02 (środa) 19:00

Mistrz Kuchni: Australia - odcinek 63

Najbardziej ambitny konkurs kulinarny w Australii, w którym kucharze-amatorzy podejmują kulinarne wyzwania.

21:00 - Zapraszam do stołu >>

BBC Entertainment
2011-03-02 (środa) 21:00

Zapraszam do stołu - odcinek 10

Uczestnikami programu są kucharze-amatorzy, którzy przygotowują przyjęcia. Zwycięzca edycji wygrywa tysiąc funtów.



Wyraź swoją opinie na temat tego programu.

 
Tytuł
 
Treść
 
Podpis
 
Prosze przepisać kod z obrazka w poniższe pole.
 
 

Dodaj opinię

 

Polecamy

     
Cinemax
2024-11-05
15:20
To miejsce - film obyczajowy
5 / 10
Malai (Priya Guns) mieszka w centrum Toronto wraz ze starszym bratem, który zrezygnował z marzeń na rzecz utrzymania ich obojga. Dziewczyna zastanawia się nad słusznością...
HBO
2024-11-05
22:00
Dobra osoba - dramat obyczajowy
6 / 10
Alison (Florence Pugh) prowadzi beztroskie życie. Dobrze zarabia i czuje się szczęśliwa w zawiązku z Nathanem (Chinaza Uche). Wszystko zmienia wypadek drogowy, do którego...
Disney XD
2024-11-05
3:45
7 / 10
Trzy kurczaki trafiają przypadkowo do elitarnej akademii kosmicznej. Przeżywają mnóstwo absurdalnych przygód, a szkolna codzienność mocno daje im się we znaki. Glargg i...