<< poprzedni odc.
BBC Entertainment
Inspektor hotelowy
- odcinek 1
Inspektor hotelowy odcinek 2
następny odc. >>
BBC Entertainment
Inspektor hotelowy
- odcinek 3
|
||||
2013-02-25
13:00 |
|
|||
Znawczyni zasad hotelarstwa, Alex Polizzi, odwiedza hotelarzy, którzy nie radzą sobie z prowadzeniem interesu. Poznaje zasady panujące w hotelu, a następnie stara się znaleźć przyczyny złej passy właściciela. Proponuje również szereg zmian, dzięki którym placówka wypełni się gośćmi. Dzięki pomocy Alex kolejne kiepskie hotele stają się lubianymi i często odwiedzanymi miejscami. |
||||
Program nadawany w języku polskim. | ||||
Czas trwania: | 1 h 00 min | |||
Poprzedni i następny program na kanale BBC Entertainment.
BBC Entertainment
2013-02-25 (poniedziałek) 12:00
Zapraszam do stołu
- odcinek 11
Amatorzy sztuki kulinarnej rywalizują, przygotowując przyjęcia. Muszą zaplanować pasujące do okazji menu, a następnie zadbać o przygotowanie i estetyczne podanie kolejnych potraw. Prowadzi Dave Lamb.
BBC Entertainment
2013-02-25 (poniedziałek) 14:00
Kuchenne koszmary USA 5
- odcinek 7
Kolejna edycja programu, w którym Gordon Ramsay odwiedza amerykańskie restauracje stojące na progu bankructwa. Jak zwykle jest wymagający i nieustępliwy. Żąda od właścicieli lokali i ich pracowników wprowadzenia zmian np. w wystroju wnętrza czy menu, tak by lokal zaczął przyciągać klientów i przynosić dochody.
Polecamy |
||
|
BBC CBeebies
2024-10-08 23:55 |
6 / 10
Niezwykłe przygody Blue, sześcioletniej suczki rasy blue heeler, która uwielbia, gdy jej rodzinna codzienność jest przepełniona niezwykłymi wydarzeniami. Kreatywna zabawa...
|
|
BBC CBeebies
2024-10-11 5:35 |
6 / 10
Dalsze przygody Blue, sześcioletniej suczki rasy blue heeler, która uwielbia, gdy jej rodzinna codzienność jest przepełniona niezwykłymi wydarzeniami. Kreatywna zabawa...
|
|
Warner TV
2024-10-08 18:25 |
7 / 10
Rodzina Tannerów - Willie, Kate, Lynn i Brian - zdążyła już przyzwyczaić się do goszczącego u nich przybysza z kosmosu. Mimo to jego zachowania nadal potrafią doprowadzić...
|